Velkommen til Kirkenes.no
01-09-2014

- Sør-Varanger Arbeiderparti har ambisjon om å vinne valget i kommunene og ta tilbake ordfører- og varaordførervervet. Nominasjonskomiteen i Sør-Varanger Arbeiderparti er derfor svært fornøyd med å presentere vårt enstemmige forslag til ordførerkandidat og varaordførerkandidat allerede nå.

- For nominasjonsmøte i Sør-Varanger Arbeiderparti, som avholdets senere i høst, kommer komiteen til å foreslå Rune Rafaelsen som ordførerkandidat og Lena Bergeng som varaordførerkandidat, heter det i pressemeldingen.

Går av som leder ved nyttår

Rune Rafaelsen går ved nyttår av som leder av Barentssekretariatet, en jobb han har hatt i 12 år. Rafaelsen har vært medlem av Arbeiderpartiet i flere år.

- Nominasjonskomiteen tror Rune vil være en svært god ordførerkandidat for partiet og for kommunens innbyggere. Rune har de siste 12 årene vært en tydelig stemme ikke bare lokalt, men også nasjonalt for utvikling i nordområdene og i Sør-Varanger, sier nominasjonskomiteens leder Pål Haaheim Henriksen.

Lena Bergeng er i dag leder av Sør-Varanger Arbeiderparti og jobber til daglig i Forsvaret.

Avgjøres i november

Mot slutten av september vil nominasjonskomiteen legge fram hele listeforslaget til kommunevalget høsten 2015.

Nominasjonsmøtet holdes i slutten av november, men det hører til sjeldenhetene at konsensusforslag i Arbeiderpartiet overprøves av medlemmene på nominasjonsmøtet.

Finnmarken 010914

[Les mer]

23-03-2013
Det innføres nå nye rutiner ved at det onsdag 27. mars åpner et visumsenter i Kirkenes.
[Les mer]

10-03-2013
Europas lengste hundeløp startet i Alta lørdag formiddag.
[Les mer]

12-01-2013
Om 2 ukers starter eventyret stortalentet Andreas Davidsen (15) får oppfylt, da spiller han sin første kamp i landslagsdrakt.
[Les mer]

04-12-2012
Forsvaret venter økt internasjonal skipstrafikk langs norskekysten når flere tar i bruk Nordøstpassasjen. Norges Naturvernforbund er bekymret for beredskapen.
[Les mer]

02-12-2012
[Les mer]

22-11-2012
– Vi er redd for at politikerne nå har tatt en beslutning som er forhastet. Jeg tror ikke politikerne ser konsekvensene av onsdagens vedtak om å ikke røre skolestrukturen, og hvilke betydninger det får for innholdet i skolen sier Solveig Steinmo, klassekontakt Kirkenes barneskole.
[Les mer]

21-11-2012
Politikerne i kommunen har i høst brukt mye tid på å diskuttere skolestrukturen i Sør-Varanger. Denne ble avgjort på dagens kommunestyremøte.
[Les mer]

21-11-2012
Mariann Wollmann Magga (46) fra Sør-Varanger ble sist søndag nominert på førsteplass på Arbeiderpartiets (Aps) sametingsvalgliste i Østre valgkrets.
[Les mer]

15-11-2012
Золотые дни Киркенеса с 15 по 17 ноября
При покупке товара, на каждые 100 крон выдается розыгрышный билет, приз составляет 130 000 крон. Розыгрыш состоится в субботу. Добро пожаловать на Золотые дни в Киркенесе!
[Les mer]